En slant för dina tankar!

Jag gillar att köra bil! En sak som jag har upptäckt sedan jag började spendera en stor del av min arbetstid i bilen är att det är ett utmärkt tillfälle att reflektera över allt och inget. Jag löser väl inte världsproblem direkt där jag sitter på motorvägarna, men jag hinner fundera en hel del. Man börjar med en ganska vardaglig tanke som efter en stunds funderande spinner iväg till något helt annat och VIPS så var man framme.

Ta det här med att tona håret till exempel. Man kastar en hastig blick backspegeln och tycker att rötterna börjar synas lite väl mycket för att man ska trivas med det; Hmm borde nog slänga i en ny toning till helgen... jag tar nog samma igen... måste skaffa en fultröja som det inte gör något om man fläckar ner... (Phuh nu är det bara två mil kvar!)... Rött förresten, det hade jag ju sist... jag borde våga lite mer...

Två minuter senare; HA! Jag borde egentligen ha svart hår! Hmm svart med röda ränder, på tvären hehehe. Undrar om mamma minns den där killen med spikfrisyren vi såg när jag var liten... spikar förresten, undrar hur jag skulle se ut som punkare?! (Vad håller den där långtradaren på med egentligen? Är han full eller?!) Japp där har vi det - jag byter stil och blir synthare, komplett med lång svart rock! Dom kommer sätta kaffet i vrångstrupen när jag snubblar in på kundbesök "frust frust". (FAN jag borde nog ha svängt av där!)

Ytterligare två minuter senare; Men vänta lite - dog inte synthen ut på typ 80-talet?! Vilka lyssnade man på då... Depeche Mode, Eraser... Erasure... vad det var de hette nu igen? Jag måste köpa en dricka på nästa mack.

Tre minuter förlöper med total blankhet i hjärnan och sedan; Jag tror att jag slänger i lite mahognyfärg till helgen.

RSS 2.0