AAAAAAAHHHHHHH!!!!!!

Nu måste jag klaga innan jag spricker. Jag är så djävulskt less på att behöva bråka på X-et för att få dagis- och skolinformation som kommer på "hans" vecka. Under ett års tid har jag frågat, bett, tjatat att han ska maila över eller ringa och berätta så att jag också vet vad som händer men det har varit si och så med responsen.

Tillslut gav jag helt enkelt blanka f-n i det och gick direkt till personalen, sa som det var och bad dem att ge mig kopia på den informationen som varit på "hans" vecka när det blev "min" vecka. Det var si och så med responsen.

Så idag bad jag uttryckligen att han skulle maila över all information han fick eftersom det var sonens första dag i ettan och jag kunde inte vara med eftersom idag också var min första dag på jobbet. Kommer hem här för en liten stund sedan (klockan är nu 22), kastar mig över datorn för att läsa men.... inget mail!!

Ser att x-et är online på msn så jag frågar varför jag inte fått mailet än

Svaret lyder;

-Jag har pratat med en tjej en timme (dvs chattat med... genom datorn... via vilken han skulle maila...)

OCH?! ?! Jag bryr mig inte, det tar typ tre minuter att skanna in och maila över. Skärp dig och håll din del av överenskommelsen så behöver vi inte bråka om skitsaker!!!!


.


Barn är påhittiga saker hihi

Idag fyller lillsmulan år och fick frukost på sängen som brukligt är. (Man bara MÅSTE få frukost på sängen på sin födelsedag! M, du måste definitivt kompenseras för alla födelsedagar du inte har fått det!) När presenterna var öppnade tyckte storebror att det var dags att grilla leksaksmaten lillasyster fick. Så då tog han resolut en förpackning som var skålformad, fyllde den med papper, la på ett lock och började "grilla". Hellre rådlös än brödlös heter det ju =)


.

En liten snarkofag om jag får be

Min lillskrutta ligger inne i sin säng och snarkar :) Tänk att det kan komma så stora läten ur en så liten kropp.

Hon var ganska trött ikväll efter att ha kalasat hela helgen. Smulan fyller 3 år på tisdag så nu har det varit fest. Nu i helgen var det morföräldrar, moster, morbror, farbror och kompisar som grattade. Hon fick många jättefina presenter, men favoriten var nog den från moffa, en My little pony bebis som pratar och blir sjuk.

Tänk om det hade funnits sån när jag var liten... jag hade aldrig lagt den ifrån mig, eller hur mamma?  =)







.

RSS 2.0